3 maanden traject

Ben jij net vers van de pedicure opleiding, klaar voor de start, kun je niet wachten om te gaan beginnen? En dan, dan zit die Ene Moeilijke Cliënt in je stoel. Met dat probleem dat je op de opleiding net gemist had. Die pijnlijke nagel waarvan je niet snapt hoe je het op moet lossen of wat er aan de hand is. En dan baal je dat je alleen werkt…..

Je bent zo trots op je eigen praktijk, lekker voor jezelf werken, vrijheid om je eigen tijd te bepalen. Maar geen collega’s om mee te sparren. 
Geen overleg tussen de middag over hoe nu weer om te gaan met die no-show.
Geen maatje om jouw nieuwe marketingidee langs te schieten.
Geen uitleg over die moeilijke casus of nog even een docente die over je schouder kan meekijken of kan schieten op je behandelplan. Tot nu.

Want hoe zou het zijn om altijd je vragen te kunnen stellen?
Altijd een plek te hebben waar je wél die collega’s kunt vinden die net als jij verder willen komen met hun praktijk?
Je informatie kunt vinden over hoe dat ene probleem aan te pakken? Je aan de hand meegenomen wordt in al die trucjes die je op de opleiding niet leerde? En alle informatie krijgt die je nodig hebt om jouw praktijk zo efficiënt mogelijk te kunnen draaien?

Die plek is het 3 Maanden Traject van Voetprofessionals Academy. Ik, Karin, neem jou en nog 2 andere pedicures, drie maanden lang, elke week mee in hoe je jouw handelen als pedicure nóg beter kan. Je kunt mij al je vragen stellen, loopt mee in de praktijk van Voetprofessionals en krijgt zo alle ervaring mee die je op de opleiding miste. Leren in de praktijk, maar dan beter, vanuit jouw eigen setting. 

Een 3 Maanden Traject bestaat uit:

  • Een Meeloopdag bij Voetprofessionals. Je maakt een hele dag aan de stoel mee naast Karin.
  • Drie maanden lang, elke week een Q&A, via Google Meet.
  • We sluiten af met een live-middag met een thema, vooraf gegaan  door een heerlijke lunch!

Een 3 Maanden Traject starten we altijd met een live-meeloopdag.

Een hele dag loop je bij in de praktijk van Voetprofessionals met mij, Karin. Je maakt mijn spreekuur mee, ziet de behandelingen, maakt onze cliënten mee en kunt alle vragen stellen die je hebt over de behandelingen, instrumenten, werkwijzen en het draaien van de praktijk. 

Dit geeft een super mooie start van deze 3 maanden, nu weet je namelijk precies wat ik bedoel als ik dingen aan je uitleg via onze Meet’s de komende weken. 

De weken daarna hebben we elke week een Q&A

Onze Q&A’s doen we in groepjes van maximaal 3 pedicures. Zo is er voor iedereen volle aandacht en kun je van elkaar en elkaars vragen nóg meer leren! Elke week op een vast tijdstip loggen we met elkaar in. Van tevoren heeft iedereen zijn vragen ingediend via een online formulier en met behulp van mijn teken-tablet kan ik je, ook online, precies uitleggen wat ik bedoel. 

We sluiten af met een live-middag

Een heerlijke middag met pedicures onder elkaar, waarbij we starten met een lunch om nog eens live bij te praten. Na de lunch gaan we met elkaar in op een onderwerp. Ik bereid een verdieping voor en met elkaar duiken we in foto’s, voorbeelden en casussen waarbij we gebruik maken van elkaars voeten om dingen te oefenen. Geen gedoe met modellen, en je voelt zelf precies war je aan het doen bent.